Știi, să mi-o tragi încât să-mi tremure genunchii de plăcere, nu este mare scofală. Sunt bărbat, ca atare, de pe vremea când eram adolescent, mi-am dorit să fac cât mai mult sex și niciodată nu am negat acest lucru. Poate doar când voiam să dau bine în fața vreuneia. Însă, odată cu maturizarea, a venit și asumarea dorințelor, oricât de nesimțite ar fi ele.

Să mă iei de mână, să mă arunci în pat și să încaleci peste mine, presupune minimul de efort din partea ta și niciun efort din partea mea. Să ții minte ce îți spun! Să te arunci la șliț ca uliul asupra unui pui de găină nu este nimic remarcabil. Nici măcar nu trebuie să mă întrebi dacă vreau sex. Se subînțelege – sunt bărbat, extrem de rar sunt indisponibil.

Dar, netrebnicul de mine, demodatul de mine, sfrijitul de mine, unii care nu mă suportă ar merge până într-acolo încât m-ar numi gay – mai că-mi este rușine să spun ce urmează să spun – vrea altceva. Vrea patos, grijă, caldură emanată nu doar de la frecarea trupurilor noastre goale. Vrea să fii femeie și fără să te dezbrace. Vrea să îl agăți, să îl faci al tău și fără să-ți dai jos chiloții și să te muști provocator de buză. Poți?

Dacă mi-ai tras-o așa cum n-a reușit niciuna până acum, să știi că nu ți-am căzut la picioare. Doar te-am adăugat în Hall of Fame-ul vieții mele sexuale. N-am să-ți spun nici că te respect dacă m-ai ținut zeci de minute cu sufletul la gură, nici că te apreciez pentru că te-ai mișcat bine, nici că te iubesc pentru că … m-ai lăsat să nu-mi pun prezervativul. Oricâtă plăcere mi-au produce, nu-i suficientă pentru a rămâne și-o viață lângă tine.

Vreau o femeie, iar definiția unei astfel de femei, pe gustul sufletului meu, transcede dincolo de sex de calitate fie el vaginal, oral sau anal. Vreau să fii o femeie care, cu hainele pe ea, îmi aprinde călcâiele, îmi pune sângele-n mișcare, îmi explodează sinapsele, îmi cutremură globul de cristal în care m-am refugiat. Vreau să fii femeie și când ieșim în lume ori când simt nevoia să mă descarc, nu doar când stai capră, știind că-mi place să te văd așa. Și bărbații au nevoie de confidenți, oricât de greu ți-ar fi ție să crezi.Și bărbații au nevoie de liniște, de atenție, de grijă, de respect, de sinceritate, chiar dacă o spun rar.

Eu, cel puțin, am nevoie de lucrurile ce-mi hrănesc sufletul în aceeași manieră în care am nevoie și de sex – cât mai des, de preferat zilnic.

Poți să mi-o tragi și să mă iubești? Sunt bărbat, n-ar trebui să fie așa greu.