Ies din duș. Tu ești pe canapea, goală. Ai renunțat la prosopul ce îți mai acoperea câte ceva din corp. În cameră, este semiobscuritate. Așa cum ne place.

Te privesc, iar tu îți muști buza. Mă provoci. Știi bine că un simplu gest îmi dă o erecție. Și te folosești de asta mereu. Îți umezești două degete, îți depărtezi picioarele și te pătrunzi. De fapt, este un drum între clitoris și … acel infinit cald. Nu cred că există mușchi in corpul meu care să nu se fi excitat la pictura, aș putea spune, ce mi se arată în față.

Ajung lângă tine. Mă întind pe spate, iar pe tine te las deasupra. Nu, încă nu ne futem. Te trag peste mine, suficient cât gura mea să fie acolo, între picioarele tale.  Limba mea să îți poată atinge în voie clitorisul ce, ușor, se întărește. Iar, în acest timp, degetele mele îți simt căldura, într-un du-te vino dictat de tine – mai repede, mai încet. De la un punct, ai început să tremuri. Iar eu am început să te simt mai umedă. Îmi place să te simt așa, pentru că știu că îmi fac bine treaba. Iar cu tine, încă de la început, mi-am dorit să dau tot ce am mai bun. Pentru că meriți. Pentru că tu, dintre toate femeile de până acum, mi-ai oferit totul. Vorba aia – am f*tut multe, însă doar pe tine am ajuns să te iubesc, așa, ca un nebun.

Șoptit, îmi spui că vrei să trecem la treabă. Încă nu știu dacă să te mai tachinez sau să îți fac pe plac. Știu că te excită când nu îți ofer atunci când o ceri. Și-mi place când ești excitată. Însă, în seara asta, cedez și îți las libertatea de a alege cum vrei să fii f*tută. Stai deasupra, pentru că vrei să domini. Știu că asta îți dorești și nu am cum să nu-ți fac pe plac.

De fapt, îmi place să te f*t așa cum îți dorești tu. Pentru că pot, pentru că meriți, pentru că ne place.