Știu, poate că îți vine greu să crezi că există și bărbați care nu sunt interesați de calitățile tale din pat. Sau alea de contează în pat. Îți vine greu să crezi că există astfel de bărbați pentru că, poate, iei prea de bun „bărbaților vor doar sex”. Și, crede-mă, este foarte greșit să crezi asta.

Bărbatul căruia nu-i pasă dacă știi să te f*ți este acela pentru care contează mai mult ceea ce poți oferi dincolo de dormitor. Sex pot face toate femeile, însă liniște în suflet … nu la fel de multe. Este conștient că împreună puteți învăța tot ce înseamnă sex – de la cel soft, la cel hard, de la cele mai banale lucruri până la cele mai mari fantezii.

Pentru bărbatul ăsta, contează mai mult când, după un moment mai dificil, îl iei în brațe și îl săruți pe frunte. Și îl liniștești așa cum doar tu poți. Contează mai mult că îi pui ordine în haosul în care l-ai găsit. Contează mai mult că poate vorbi orice cu tine, nefiindu-i teamă că vei interpreta greșit ori că te vei supăra prostește. Pentru el, contează mai mult că își poate deschide sufletul fără să se teamă că vei râde de ce vei găsi acolo. Contează și faptul că îi accepți greșelile și îl ajuți să-și alunge temerile.

Un oral, niște mișcări desprinse din filmele porno nu vor avea același efect ca lucrurile mărunte, alea de zi cu zi, ce vă apropie tot mai mult. Și, repet, nimeni nu va nega că sexul contează. Pentru că, în cele din urmă, el completează iubirea. Dar, așa cum am zis și mai sus, sexul se învață împreună.

În ziua de azi, știm cu toții, este ușor să găsești sex de calitate. Mai greu cu oamenii de calitate. Și cred că nu greșesc dacă spun asta.