Femeilor, luați-vă bărbați puternici! Bărbați care știu să lupte pentru fericirea voastră, care știu să vă satisfacă și ziua, și noaptea, care știu să vă scoată din rutina cotidianului. Bărbați care sunt suficient de curajoși încât să vă fure la o cină în oraș și să vă invite, mai apoi, să le rămâneți în viața lor.

Luați-i pe cei care vă cuceresc mintea, trupul și, în ultimă instanță sufletul. Bărbați care au puterea și-și asumă faptele, nu care dau vina pe voi pentru ce nu a ieșit bine. Bag de seamă că s-au dus vremurile când bărbații cucereau. Acum, unii dintre ei așteaptă să fie cuceriți dacă se poate. S-au schimbat rolurile și nu-i de bine! De aia le-a dat natura două ouă – să aibă sânge-n instalație să cucerească femeia, nu să aștepți să îl invite ea la cafea!

Luați-vă bărbați care au puterea să fie maturi în gândire și-n fapte. Care au ochi doar pentru voi, nu și pentru vecina de la patru. Bărbați care știu că acasă îi așteaptă o femeie și nu-și mai pierd timpul prin alte case ale altor femei, doar pentru a se simți bărbați. Luați-vă d-aia care înțeleg că bărbăția înseamnă să faci zeci de lucruri cu o singură femeie, nu același lucru cu zeci de femei. E mai greu să surprinzi aceeași femeie de zeci de ori.

Luați-vă de ăia care pot să vă învețe câte ceva despre viață, nu mucoși care nici de ei nu pot avea grijă, d-apoi de voi. Să vă luați bărbații care se luptă cu ei în fiecare zi pentru a deveni mai buni. Care înțeleg că succesul în viață – atât cea personală, cât și profesională – este extrem de important.

Luați-vă bărbați care vă respectă cu sfințenie, nu care șterg pe jos cu voi doar pentru că ei cred că s-au născut cu acest drept. Nimeni nu s-a născut cu dreptul de a-și bate joc de altcineva. Ăla-i un drept pentru proști, nu pentru cei care se pretează a vă fi iubiți.

Luați-i pe cei care se chinuie să vă aducă la orgasm. Oricare dintre ele. Nu care vă lasă fix înainte de momentul 0, se întorc pe cealaltă parte și încep să sforăie. Iubirea bărbatului pentru femeia sa se vede și-n efortul din pat, nu doar în cel din viața de zi cu zi.

Luați-vă bărbați care-s bărbați, nu care imită ceea ce cred ei că-i bărbăția!