Păi, uite, hai să-ți spun cum mint femeile.

Una dintre minciunile spuse de femeile din jurul nostru s-ar întâmpla când are loc o despărțire și ar suna cam așa: – „Nu este vina ta deloc, ci este vina mea. Eu sunt problema în relația asta. Și de asta am ales să ne despărțim”Fetelor, serios? Dacă ați folosit replica asta, cred că cel puțin 30 de zile nu aveți voie să vă doriți bărbați sinceri, fideli, buni. Nu i-ați merita pentru simplul fapt că nu v-ați putut asuma niște lucruri destul de evidente și ați ales să mințiți. Rușinică! 🙂

O alta care are loc tot când se despart de bărbați ar suna cam așa: „Nu ne-am despărțit pentru că prietenele mele mi-au spus că ești fustangiu. Pur și simplu, am văzut asta.”Într-un astfel de moment, tu știi că nu ți-au fugit nici măcar accidental ochii după vreo alta, deci nu avea de unde să vadă ea un astfel de căcat. Clar, și-a ascultat prietenele mult prea guralive. Și mare prostie a făcut, căci, așa cum știm cu toții, nu cu ele a trecut peste momentele grele, nu pe ele le-a rugat să se ducă la farmacie să-i ia un afurisit de Ibuprofen, nu cu ele și-a găsit liniștea. Dar, da, există și caractere ușor de influențat. Trist!

O altă minciună, de data asta aparent inocentă, este „Nu am nimic!”, deși se vede de la o poștă că e neagră de supărare, iar tonul vocii este venit din iad. Știi și tu că are ceva și începi să te gândești ce ai făcut în ultimele 9999 de zile de când ești cu ea. Și da, nu-ți spune nici în ruptul capului ce are, ci îți testează capacitățile extrasenzoriale, telepatice sau cum vrei tu să le mai numești. Dragi femei, dacă aveți ceva ce vă supără, spune-ți-o tare și clar chiar dacă va fi o tâmpenie.

„Nu contează cum arăți, ci cum ești pe interior” – parțial o minciună, mai ales la primele interacțiuni. Să fim serioși – dacă ea arată de zici că-i desprinsă din vis, n-o să accepte un grășuț transpirat cu cel mai mare și curat suflet să o pună capră. Nu pricep de ce negrăm ceva atât de evident – frumusețea fizică.

„A fost un accident. Nu a însemnat nimic.” – asta o auzi după ce te-a înșelat. Coaie, accident este să dea mașina peste tine, să-ți cadă în cap lustra, să te calce un dinozaur. Nu să cazi în … penisul altuia. Acum, doamnelor, domnișoarelor – cele care ați înșelat – măcar asumați-vă faptul că ați greșit. Aia e! Ați rănit mai tare decât l-ar fi rănit un accident real. Și dacă pentru voi nu a însemnat nimic, pentru el, ăla înșelat, a însemnat totul. Rușinică și pentru asta!

Voi ce alte minciuni ați mai folosit sau auzit? 

Și nu, nu am spus că toate femeile sunt așa.

Da, va urma și partea bărbaților. 🙂