Femeia asta, cea care n-a fost a tuturor și nu va fi a oricui, mi se pare cel mai atractiv. Ca bărbat este mișto să știi că tu ești printre puținii pe care i-a lăsat s-o descopere în totalitate, care au atins-o în zonele interzise, care i-au cunoscut trupul cu mâinile, care i-au cunoscut temerile și fanteziile.

O astfel de femeie valorează cât o mie de d-alea cu țâțele pe-afară care sug portofele. O femeie care se respectă, care se dezbracă doar în dormitor și doar în fața bărbatului pe care-l dorește sincer, este visul oricărui bărbat. Și, să știți, bărbații visează des!

Să nu înțelegeți, dragi reprezentante ale sexului frumos, că bărbații își doresc doar puritane, ci ei vor femei cu o oarecare experiență, dar cu demnitatea nepătată.

Fiți liniștite! N-o să vă verificăm trecutul, dar anumite lucruri vă vor da de gol. Nu vă spun care, căci nu vând astfel de secrete. Noi ne dăm seama ce fel de femeie avem în fața noastră, exact așa cum voi ne citiți când vă scoatem în oraș ori vă invităm să vedem împreună un film.

Femeia care n-a trecut pe la toți și nu va trece pe la oricine este o femeie inteligentă. Știe că oricând poate face sex, căci e coadă la ea, dar mai știe că vrea o viață fericită alături de un bărbat pe măsură. Ș-atunci, când alege, alege cu capul. Așa va avea împăcat și sufletul.

Nouă ne plac astfel de femei, atunci când ne decidem să fim loiali uneia singure! Noi, bărbații, nu suntem așa cum ne portretizează mari femei frustrate, nefutute sau proaste! Și noi avem nevoie de liniște, de siguranță, de căldură, de atenție, iar noi, ăștia maturi, când găsim o astfel de femeie îi vom fi cu adevărat partener de drum și, în niciun caz, n-o vom dezamăgi!