Știu că-ți plac bărbății ‪buni, ăia care-ți intră în suflet cu tact și-n pat cu pasiune. Că din toți și după atâtea eșecuri, vrei doar unul pentru tine. Dacă se poate, cel mai bun bărbat, cel capabil să fie suficient de șmecher încât să te pună-n cap, cel care te aprinde azi și uită să te mai stingă. Cel care te face să uiți că ai dat peste tot felul de idioți!

Să vrei un astfel de bărbat, draga mea! Unul autentic! Doar așa vei avea parte de combinația fatală, un fel de cocktail pentru suflet – atenție, grijă, devotament, nebunie, fantezie, siguranță și iubire. Bărbatul ăsta nu-i prost. Nici nemernic. Nici infidel. Când iubește, ambii ochi, ambele mâini, ambele urechi, unicul suflet îi sunt îndreptate spre o singură femeie.

El șterge din sufletul tău urmele de noroi lăsate de cei de dinaintea lui. Îți face curat – pe sub, deasupra, prin spate și prin față. Îți aruncă amintirile inutile și îți aduce altele noi-nouțe. Te înnoiește cu totul! Te face mai femeie decât erai înainte să-l cunoști.

Poate că n-are cine știe ce bogății, poate că zestrea lui nu-i mare – doar ceea ce îl definește pe el ca om și toate eforturile sale pentru a te face fericită. Poate că de această dată puținul acesta este mai bun decât orice bogăție din lume. Poate că nu are toți banii din lume, poate că nu-ți poate sătura setea cu Moet, dar are felul lui de-a te face fericită, de-a-ți potoli setea de iubire. Și este suficient, cred.

Poate că stai cu teamă când pleacă prin oraș cu băieții. Nu-i da mesaje, nu-ți face griji că-i va fura vreuna inima, pentru că a lăsat-o acasă, să-ți țină de urât până revine la tine și-l ai cu totul. Acest bărbat nu calcă în picioare, ci ridică de jos tot ce-a fost călcat, cu indiferență, de-o talpă prea naivă să vadă comoara ce-o avea-n fața ochilor.

E și puțin tâmpit, căci se aruncă înainte cu capul, ca un berbec care-ți sparge poarta de gheață. Vrea să-ți intre-n locul care-ți încălzește ființa. Știe că iubești și, eventual, să fii iubit este un scop în viață. Dragostea este singurul lucru ce luminează când toate luminile s-au stins, când toate speranțele au murit, când toată puterea s-a risipit. Dragostea luminează, iar dacă o lași, te va renaște. Din cenușa a ceea ce ai fost. Pentru a fi și mai bun.

Găsește bărbatul și lasă-te iubită. Și iubește, dragă femeie!