Vreau să te f*t atât de bine încât să nu mai poți gândi, ci doar să simți ceea ce ți se întâmplă în acele momente. Și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-ți aduce fiorii ce îți fac trupul să tremure de plăcere. Pun pariu că vei țipa tare, atât de tare încât nu îți vei putea auzi nici măcar un gând.

Tu meriți tot ce pot eu, tot ce am eu mai bun. Meriți să îți îndeplinesc toate fanteziile, meriți să îți ating și sărut cu atenție fiecare parte, fiecare punct fierbinte ce te face să te uzi. Și îmi place când te simt umedă.

Am să te sărut acolo, pe gât, în spatele urechii și am să îți șoptesc că, în seara asta, am să ți-o pun încât ai să mai ceri, încât n-ai să mai pleci niciodată de lângă mine, încât să descoperi noi senzații. Am să îți cobor pe linia fină a gâtului și am să îți sărut sânii, oprindu-mă pentru câteva momente la sfârcuri. Până se întăresc și știu că începi să simți plăcere. Am să îți cobor, sărutându-ți pielea fină și am să opresc puțin la coapse. Și am să mă uit la tine să văd cum îmi ceri din priviri să te ling. Și-am să mai lungesc momentul, pentru că plăcerea aia maximă vine lungind momentele. În cele din urmă, am să îți fac pe plac, în timp ce o mână îți mângâie sânii rotunzi.

Și apoi n-am să te las să domini. Pentru că ți-am promis că n-ai să mai poți gândi ce vrei, ci doar vei simți ceea ce se întâmplă între noi. Am să te tratez ca pe o doamnă, însă, vezi tu, fundul tău mai cere câte o palmă. Și știu că îți place când mă simți în tine, indiferent de poziție. Dar mai ales când stai deasupra, cu spatele spre mine, și îți pot spune că îmi place fundul tău, în timp ce, ușor, îți trag capul pe spate. Te simt umedă și știu ce trebuie să fac. Trebuie să schimbăm poziția și să te pun capră, încât să pot să te pătrund adânc, în timp ce, fiind ușor aplecat peste tine, pentru ca cele două degete de la mâna dreaptă să aibă grijă de clitorisul tău.

Simt că începi să tremuri. Începi să țipi pe măsură ce te pătrund din ce în ce mai rapid. Îmi spui că nu mai poți, dar știu că te referi la plăcere și îți mai dau încă puțină.