Nu, chiar nu cred că pot să te tratez așa. Nu pot să fiu cuminte, pentru că nu îmi permiți tu. Cred că te-ai văzut și tu în oglindă. Ai văzut ce fund ai? Ai văzut ce sâni ai? Ai văzut cât de senzuală poți fi? Dacă da, atunci cred că înțelegi de ce nu pot sta locului. Cred că înțelegi că nu te pot trata mereu ca pe-o doamnă atunci când … știi tu ce facem.

Da, iubito, logic că te iubesc pentru ce ești. Însă te iubesc și pentru ce îți pot face când se sting luminile. Te iubesc și pentru ce-mi faci când în cameră e noapte. Calm! Dacă îți mai dau câte-o palmă, nu înseamnă că nu te respect. Știi că o fac oricând și la orice oră. La respect mă refeream, nu la palma peste fund. De ce să îți ascund că atunci când te privesc de la spate, simt cum mi se amestecă gândurile, cum mi se înmoaie genunchii și mi se întărește … convingerea că tu ești tot ce-mi doresc de la viața asta.

Nu pot să te tratez mereu ca pe-o doamnă, că ne-am plictisi. Dacă nu mă crezi, putem încerca o perioada modalitatea asta, de bun simț în pat. Apoi ai să mă rogi să mai scap câte o obrăznicie. Ai să mă rogi. Și, de fapt, știu că îți place și ție, căci te simt cum tremuri de fiecare dată când o fac. O fac în timp ce-o facem, dacă știi ce zic. 😀

Îmi place să mă joc cu tine. Nu în viața de zi cu zi, ci doar atunci când becurile sunt stinse și străzile liniștite. Și știu că, printre multe alte motive probabile, ai ales să rămâi lângă mine și pentru că te-am făcut să simți ceea ce nu ai simțit vreodată. Și mă poți contrazice dacă senzațiile pe care ți le ofer nu sunt așa cum spun eu că sunt. Însă știi că nu mint și știi că te intuiesc extrem de bine.

Inspirație: Guess Who – Sex.